Tuinontwerp

Bij WTW zien we de tuin als een totaalplaatje dat ideaal moet zijn. Het creëren van een tuinontwerp bestaat uit meerdere fasen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om uw wensen te achterhalen. Houdt u van strak, of juist klassiek? Liever veel groen, of juist graag meer straatwerk? Op basis van uw ideeën gaan wij aan de slag met het perfecte ontwerp, waarbij we rekening houden met verschillende zaken, zoals licht en schaduw, tuinstijlen, de juiste verhoudingen en inrichting van borders.

Uiteraard hoort een uitgebreid beplantingsplan ook bij dit traject, zodat u niet alleen weet wat de kleuren en lijnen in uw tuin zullen worden, maar ook hoe u uw tuin straks moet gaan verzorgen. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, waar u jarenlang van kunt genieten. Het complete ontwerp maken wij graag voor u in orde, alsmede de gehele aanleg. 

Bent u niet tevreden over hoe uw huidige tuin eruit ziet of wilt u een compleet nieuwe tuin aan laten leggen? Dan bent u bij WTW aan het juiste adres. Onze ervaren hoveniers denken met u mee en houden rekening met al uw wensen. 

Laat u niet tegenhouden door uw budget: wij ontwerpen tuinen op maat en persoonlijke mogelijkheden.